Vores politikere

Folketinget

Andreas Dyhrberg Andreassen er Socialdemokratiets Folketingskandidat i Fredericiakredsen.

Det kræver et stort antal personlige stemmer at blive valgt, og derfor lægger vi vægt på, at vores kandidat har et stort netværk i hele kredsen, herunder også Sydjyllands Storkreds.  

Andreas er kendt både i fagbevægelsen, erhvervslivet, foreningslivet, sportslivet og kulturlivet. Men frem for alt, så er han en kandidat, der samler folk fra mange forskellige lejre i det store Produktionsdanmark.

Især de stemmer på midten, der kan svinge frem og tilbage mellem blokkene, har tillid til, at han som menneske og politiker vil arbejde for deres interesser.

Andreas Hvidbaggrund 1000

Politisk arbejder Socialdemokratiet i Fredericia på at løfte arven fra at have været en af Danmarks solide arbejderbyer. Det er en arv, hvor visionære socialdemokrater har været med til at skabe en af landets mest betydningsfulde trafikknudepunkter.

Men samtidig en arv med en bred rummelighed overfor alle borgergrupper, stærkt samarbejde mellem fagbevægelsen, erhvervslivet og det offentlige, samt en moderne tradition for at forene i stedet for at splitte.

Fredericia står også over for en grøn transformation, der startede med et farvel til skorstenene i den nye bydel, men også god dag til et nyt grønt energieventyr, hvor tusindvis af arbejdspladser, uddannelsespladser og muligheder tegner fremtiden. Det kræver et tæt sammenspil med Christiansborg.

Andreas kender de store linjer i dansk politik. Det betyder også indsigt i virkelige processer og problemer, der kan gavne ikke bare Fredericia, men hele Sydjylland.

At Fredericia bliver repræsenteret i Folketinget er afgørende for byens fortsatte udvikling. Udover at forene mærkesager som plads til alderdommen, ro til omsorgen, interessen for ungdommens vilkår, værdifulde uddannelser, gode forhold for børn- og børnefamilier, fortsat fornyelse af sundhedsvæsenet, tillid til de offentligt ansatte og frihed til den enkelte borger, så er virksomhedernes og medarbejdernes rolle i det gode samfund nogle af de centrale punkter i hans politiske vision. For mange virksomheder og medarbejdere vil gerne være ansvarlige, rummelige og bidrage til vores fælles velfærd og udvikling af demokratiet. Det er en del af den fornyelse af det danske samfund, der i de kommende år vil fylde meget.

For hele valgkredsen handler det om, at Socialdemokratiet har kandidater, der omfavner den ånd, der ligger i den danske samfundsmodel. Nemlig, at vi på tværs af alle skel i den sidste ende har et samfund, vi selv er stolte af. Det hviler på den socialdemokratiske tradition, der igennem de sidste 100 år har været toneangivende for udviklingen af velfærdssamfundet.

Du kan læse mere om vore politiske resultater og mål her: https://www.socialdemokratiet.dk/

Du kan følge Andreas Dyhrberg Andreassen på Facebook her https://www.facebook.com/dyhrbergandreassen og på hans hjemeside https://andreasa.dk. Du kan kontakte Andreas ved at sende ham en mail på ada@andreasa.dk