Vores politikere

Folketinget

Jens Jonatan Steen er Socialdemokratiets folketingskandidat i Fredericiakredsen. Fredericiakredsen er en lille kreds, og derfor har vi traditionelt svært ved at få valgt kandidater til Folketinget. Det er ren valgmatematik, og det gælder for alle partier.

Men Fredericia betaler en høj pris for at vi ikke har vores eget folketingsmedlem. Vi har ikke en direkte linje til Folketinget, og vi mangler nogen til at kæmpe for vores lokale interesser. Og det er uanset om man er rød, blå eller har en helt tredje politisk kulør.

Jens Jonatan er i forvejen et kendt ansigt på Christiansborg med gode kontakter på tværs af de politiske partier. Men nu skal vi have ham i Folketinget, blandt andet for at slås for lokale mærkesager:

  • et nærhospital i Fredericia
  • bekæmpelse af trafikstøjen fra motorvejene
  • statslige arbejdspladser til Fredericia
  • uddannelsespladser til Fredericia
45309836 1001986433345708 700168175639068672 N

Folketingsvalget nærmer sig. Og det bliver et valg efter hektiske år i dansk politik.

Ingen af os havde regnet med en Corona pandemi, en brutal russisk invasion af Ukraine eller at Danmark ville blive ramt af højeste prisstigninger i næsten 40 år.

Det har på godt og ondt præget dansk politik. Og det har desværre også gjort, at vi ikke er nået helt så langt som vi gerne ville

Mette Frederiksen har stået i spidsen som vores statsminister i denne voldsomme periode. Det har krævet lederskab. Hårde og hurtige beslutninger. Det har været svært og der er naturligvis begået fejl undervejs. Men Mette har leveret stærkt lederskab i en usikker tid.

Vi har også nået meget. Vi har indført  Arne-pension og givet de nedslidte ret til tidligere tilbagetrækning. Vi har gennemført vidtgående klimalovgivning, selv om vi ikke er færdige. Vi har gennemført opretning af uddannelsespladser udenfor de store uddannelsesbyer. Vi har gennemført minimumsnormeringer i daginstitutionerne. Og vi har standset den grønthøster i den offentlige sektor, der år efter år udhulede velfærdens økonomiske grundlag. Vi har lavet massevis af forlig hen over midten, især aftalen om en massiv styrkelse af dansk forsvar i den nye sikkerhedspolitiske virkelighed efter Ruslands krig mod Ukraine – og i bredere forstand – krig mod frihed og demokrati. Og sådan skal det være i Danmark. Det samarbejdende folkestyre er Danmark, når det er bedst. For vi er – når alt kommer til alt – bedst, når vi står sammen.

Du kan læse mere om vore politiske resultater og mål her: https://www.socialdemokratiet.dk/

I Fredericia går vi til valg for at få Jens Jonatan Steen valgt som lokalt folketingsmedlem. Fredericia mangler et talerør på Christiansborg. Vi mangler en, der vil løfte vores dagsordener, kæmpe for os helt ind i Folketingets udvalg og i ministerierne. En, der vil tage telefonen når vi ringer, løfte lokale sager, sætte Fredericias interesser i centrum. Uanset hvem, der skal samarbejdes med, uanset partifarve.

Og vi har masser af områder, hvor vi som fredericianere skal stå sammen:

  • Kampen mod trafikstøj, der forpester tilværelsen for tusindvis af mennesker tæt på motorvejene
  • Et nærhospital, der bringer behandlingerne tættere på
  • Stop for dumping af slam i Lillebælt
  • Uddannelser der kan sikre kvalificeret arbejdskraft til det lokale erhvervsliv  - og bidrage til bosætning og liv i byen
  • Flere statslige arbejdspladser til byernes by Fredericia.

Du kan følge Jens Jonatan Steen på Facebook her https://www.facebook.com/JensJonatanSteen. Eller kontakte ham ved at sende ham en mail på jensjonatansteen@ft.dk Han vender altid tilbage på din henvendelse.

Stem personligt for Fredericia. Stem på Jens Jonatan Steen.