Nyheder

Transportens fremtid i Danmark

Borgere i Fredericia får en enestående chance for at dykke ned i fremtidens transportløsninger, når Socialdemokratiet i Fredericia afholder fyraftensmøde med transportordfører Thomas Jensen. Det sker på torsdag den 18. januar, hvor Thomas Jensen vil debattere en række aktuelle og relevante emner inden for transportsektoren. Mød op og vær med i samtalen om alt fra udbygningen af jernbanenettet til satsningen på kollektiv trafik. Deltag i debatten om, hvordan vi bedst muligt kan udfase fossile brændstoffer og integrere grønne teknologier så som Power-To-X og grøn brint i Fredericias udvikling. Det er en gylden mulighed for at få indblik i de politiske visioner og strategier, der kan forme fremtidens transport. Arrangementet er åbent for alle interesserede – der kræves ingen forhåndstilmelding. Så udnyt chancen for at blive klogere, stille spørgsmål og netværke over en kop kaffe, te, vand og kage, som vil blive serveret til alle fremmødte. Kom og vær en del af en vigtig snak om transportens fremtid i AVISEN på Riddergade 17, torsdag den 18. januar fra klokken 17:00 til 18:30. VEL MØDT! siger: Mads Funding, Allan Pertti Frandsen og Andreas Dyhrberg Andreassen

DSU Fredericia vandt hæderspris ved årsmøde

DSU Fredericia vandt hæderspris ved årsmøde

I weekenden 23. - 24. september 2023 deltog Socialdemokratiet i Fredericia i partiets årsmøde. Det foregik i Aalborg Kongres & Kultur Center. Med flere hundrede delegerede og tilhørere som deltagere fra hele landet, samt flere fra Grønland og udlandet.  

Pernille Rosenkrantz-Theil deltog i Fredericia i debat om trivsel

Pernille Rosenkrantz-Theil deltog i Fredericia i debat om trivsel

I går den 24. april 2023 deltog Social- og boligminister Pernille Rosenkrantz-Theil i en debat om trivsel i Riddersalen i Riddergade 9 i Fredericia. Arrangør af mødet var Socialdemokratiet i Fredericia, som inviterede alle interesserede til debatmøde uanset partitilhørsforhold.